Hvem er jeg

Hvem er jeg?

Her har dattera til venninna mi hatt det gøy med å lage turban på meg.

Hei!

Jeg er ei kvinne som for en stund sida har bikka de 40. Jeg kommer fra Hakadal og Røyken, men har bodd i Oslo siden 1992. Etter mye loffing - ulike studier, kurs, noe jobbing og ellers mye annet som vel går under fellesbetegnelsen - sykdom - så endte jeg endelig opp i en gul, fin mursteinsvilla på Bislett. Her trives jeg godt, og har felleshage, gode naboer, og et botilbud som er tilpassa min situasjon. Jeg har nå bodd her i over 10 år, og har endelig kunnet falle til ro :)

Jeg har utdannet meg i musikk, og satset mest på komponering/arrangering. Men, jeg har også en sykdom, som tidlig gjorde meg arbeidsufør. Noe musikk-aktivitet har jeg likevel kunnet delta i. Jeg har i mange år hatt mye glede av å spille og synge både hjemme i min egen stue, men også i flere forskjellige lavterskel-band. En stund fikk jeg også prøvd på å være taffelmusiker hos Kirkens Bymisjons kafé på Tøyen, samt at jeg var organist på Sykehusgudstjenestene til Oslo Hospital. I den sammenhengen skrev jeg også en melodi, som siden har funnet veien inn i Norsk Salmebok 2013.

Jeg gjør nå forskjellige aktiviteter hjemme, da jeg mer og mer kjenner at såpass introvert er jeg, og jeg har det godt slik. Jeg har ingen problemer med å fylle dagene med noe meningsfullt. Musikk, har såklart hele tida vært en stor del av dette; ellers har jeg strikka og hekla mye. Fysisk opptrening (løping, yoga) var også en del av hverdagen før jeg fikk slitasjeskader. I skrivende stund er jeg litt på vei igjen med tilpassa opptrening - finne "de indre musklene", som jeg nok ikke har turt å kjenne på, eller bruke, før. Jeg sliter mye med fysiske plager, men de holdes i sjakk.

Ellers, nå, er jeg mest opptatt med å ta bilder/videoer, og gjerne dele de rundt om. Jeg elsker også å finne fine bilder og gode ord av andre. Og så liker jeg å dele om meg med musikk, filmer og bøker. Ting jeg vet jeg selv har satt veldig pris på.

 

Så da håper jeg bare at du kan ha glede og kanskje også nytte av det jeg pusler med på disse sidene :)

 

Vennlig hilsen
Ingvild Tronvik

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Emilie Sjåvik | Svar 08.03.2014 12.38

Så flott side Ingvild! Tusen take for alt du deler med oss <3

Ingvild 09.03.2014 19.26

Tusen takk Emilie, det var hyggelig :)

Anne Lise | Svar 26.02.2014 23.25

Veldig fint å besøke siden din igjen Ingvild! Jeg kjenner en godhet når jeg titter inn på din side. Varme og lys fra Anne Lise
www.trasskulas-vei-til-frihet.net

Ingvild 27.02.2014 14.43

- som jeg med din :) hyggelig at du kikker innom, gode tanker fra meg!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.06 | 20:06

hei ingvild mamma liker den! og det gjør jeg å

...
05.05 | 17:24

hei! ja, det gjør jeg gjerne. men da lurer jeg på om du må skrive til min epost itronvik@gmail.com. her i svarboksen er det veldig begrensa med plass. Mvh Ingvi

...
05.05 | 16:44

Hei! Kan du fortelle meg noe om salmen Dråpen fra Gud Fader?

...
21.05 | 19:40

Da legger jeg deg til på instagram etter på, takk for at du vil følge bloggen min

...
Du liker denne siden